31 August 2017

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Μέγας Χορηγός της ομάδας handball IEK ΞΥΝΗ Ν.Ι., βράβευσε τους Πρωταθλητές Ελλάδος 2016-2017

Τον Πρωταθλητή Ελλάδος στο Handball 2016-2017, ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. (μετά τη συγχώνευση, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Όμιλος ΞΥΝΗ) βράβευσε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στο πλαίσιο του μοναδικού closing party που διοργάνωσε στο Penarrubia Lounge για σπουδαστές, γονείς, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό.

Τα τιμητικά βραβεία απένειμε στους Πρωταθλητές Ελλάδος ο Υπεύθυνος Αθλητικού Τομέα & Επικοινωνίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας. Ο κ. Γλύκας απένειμε τιμητικό βραβείο και στον πρόεδρο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι., κ. Σοφοκλή Ξυνή, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία για την προσφορά του στο άθλημα του handball.  

Το closing party του ΙΕΚ ΑΛΦΑ τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, οι: Κώστας Χαρδαβέλλας, οι αθλητικογράφοι Γιώργος Μυρισκλάβος, Μάνος Σταραμόπουλος και Κώστας Μπλιάτκας, οι γνωστοί καλλιτέχνες Κώστας Πρέκας, Μαίρη Βιντιάδου και Γιάννης Πετρόπουλος, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και προπονητές Αντώνης Αντωνιάδης, Στέλιος Σεραφείδης, Μιχάλης Συμιγδαλάς, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Σωτήρης Γεωργουδάκης, Σταμάτης Συρίγος, Τάκης Παντέλης, Στάθης Σταθόπουλος, Παναγιώτης Κατσικογιάννης. 

 

Οι guests απόλαυσαν:

  • Catwalk που είχαν επιμεληθεί οι σπουδαστές και σπουδάστριες Κομμωτικής και Αισθητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με θέμα «Η Ιστορία της Ομορφιάς από τον 19ο έως τον 20ο αιώνα»
  • Special dancing events από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με θεματικό άξονα «Η αιώνια πάλη του Καλού με το Κακό»

 

  • Full Body Painting, με θέμα «Η Υγεία της Καρδιάς» από τους σπουδαστές Μακιγιάζ και τους επικεφαλής καθηγητές τους makeup artists
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ