28 June 2017

Τελικοί αγώνες του League of Legends Greek Championship Season 2 με την υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ είναι επίσημος χορηγός του μεγαλύτερου ελληνικού διαδικτυακού πρωταθλήματος Gaming, του League of Legends Greek Championship (LGC), το οποίο έρχεται να αναδείξει τους καλύτερους Βαλκάνιους gamers, σε ένα εντυπωσιακό διήμερο, στις 5 και 6 Ιουλίου στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από την inSpot, τη μεγαλύτερη αλυσίδα internet place, με 76 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Στο πρωτάθλημα έχουν δηλώσει συμμετοχή ομάδες από όλα τα Βαλκάνια, καθιστώντας την κορυφαία διοργάνωση στον κλάδο του gaming στη χώρα μας.

Oι προκριματικοί αγώνες του LGC προβάλλονται κάθε Σάββατο και Κυριακή μέσω live εκπομπών από το studio της inSpot, με περισσότερους από 45.000 μοναδικούς θεατές να τους παρακολουθούν συστηματικά κάθε εβδομάδα.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του πρωταθλήματος, όπου θα αναμετρηθούν οι 4 φιναλίστ που έχουν ξεχωρίσει μέσα από την κανονική σεζόν του πρωταθλήματος. Οι ομάδες θα διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα 10.000€, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε ελληνική esports διοργάνωση.

Στους τελικούς θα παρευρεθούν, ως guests, esports παίκτες από δημοφιλείς ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλεγούν και να συναγωνιστούν σε live αγώνες τους αγαπημένες τους παίκτες. Στα διαλείμματα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα booths αγαπημένων τους εταιριών στον κλάδο των eSports, της τεχνολογίας και του Anime & Comics, ενώ παράλληλα, θα πραγματοποιούνται κληρώσεις για υπέροχα δώρα.

Ο Τομέας Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνεχούς διασύνδεσης των σπουδαστών με τις νέες τάσεις της αγοράς εργασίας, δηλώνει έμπρακτα το δυναμικό παρόν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις Τεχνολογίας και Υπολογιστών.


Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 552406

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ