20 October 2016

Συμμετοχή και βράβευση του IEK ΑΛΦΑ στην έκθεση: «Beauty Macedonia»

Ο Τομέας Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού ΙΕΚ ΑΛΦΑ Μακεδονίας, συμμετείχε στην έκθεση «Beauty Macedonia», που πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο 13 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Η έκθεση-θεσμός για τον χώρο της ομορφιάς στην Ελλάδα, υποδέχθηκε χιλιάδες επαγγελματίες και σπουδαστές, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις του χώρου της ομορφιάς, καθώς και να παρακολουθήσουν ζωντανά επιδείξεις εξειδικευμένων μηχανημάτων.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και συγκεκριμένα οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες των τμημάτων Αισθητικής και Κομμωτικής, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών τους, αμέσως μετά τα εγκαίνια της έκθεσης, παρουσίασαν στο κοινό show ομορφιάς, με τίτλο «Hollywood Stars».
Ενώ κορυφαία στιγμή των εγκαινίων, ήταν η βράβευση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ από την διοργανώτρια εταιρεία Beauty Greece Tsirimokou για την συμμετοχή του στην Beauty Macedonia.

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, συνεχώς συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, που μπορούν να αποφέρουν στους σπουδαστές και τους απόφοιτους του πολύτιμες εμπειρίες για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.
Μπες και εσύ στην οικογένεια του Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ