12 November 2016

Στρατηγική συνεργασία Π.Σ.Α.Π. και ΙΕΚ ΑΛΦΑ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ & ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ 40% ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «DUALCAREER»

Σε συμφωνία συνεργασίας, άκρως εποικοδομητικής και για τις δύο πλευρές και με σαφή προοπτική διεύρυνσης της εκπαιδευτικής μέριμνας για τους ποδοσφαιριστές-μέλη του Π.Σ.Α.Π., έφτασε η Διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Συγκεκριμένα, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, μέσω του εκπροσώπου του, Υπεύθυνου Αθλητικού Τομέα & Επικοινωνίας,κ. Αντώνη Γλύκα,προχώρησε στην παροχή υποτροφιών σπουδών σεποδοσφαιριστές-μέλη του Π.Σ.Α.Π., για φοίτηση σε ειδικότητα της επιλογής τους, όπως η Φυσικοθεραπεία, η Προπονητική και 93 ακόμα περιζήτητες ειδικότητες.

Η συνεργασία μεταξύ Π.Σ.Α.Π και ΙΕΚ ΑΛΦΑ πραγματοποιήθηκε με γνώμονα τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών εκπαίδευσης για τα μέλη του Π.Σ.Α.Π., στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «DualCareer», που στοχεύει στην παροχή εφοδίων στους ποδοσφαιριστές για την «επόμενη ημέρα», μετά την ολοκλήρωση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους στο ποδόσφαιρο.

Επιπλέον των υποτροφιών, εξασφαλίστηκε επιδότηση διδάκτρων 40% για τις σπουδές των ποδοσφαιριστών-μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αλλά και των συγγενών τους α’ βαθμού, στο IEK ΑΛΦΑ.

Με αυτήν την προσφορά, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ επιδοτεί τις σπουδές των μελών του Π.Σ.Α.Π., αλλά και των οικείων τους, για εκπαιδευτικά προγράμματα εξαιρετικά ενδιαφέροντα και χρήσιμα, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμένα εργαστήρια υψηλών προδιαγραφών, με στόχο πάντα την επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία.
Εξάλλου, στο πλαίσιο της εν λόγω στρατηγικής συνεργασίας Π.Σ.Α.Π και ΙΕΚ ΑΛΦΑ, θα πραγματοποιηθούν από κοινού ημερίδες και εκδηλώσεις, με στόχο την ενίσχυση του δίπολου «Αθλητισμός- Εκπαίδευση».

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

http://www.iekalfa.gr/

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ