8 September 2017

Παρουσίαση της ομάδας Handball ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων  «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του VAΜMOS η παρουσίαση της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-Ομίλου Ξυνή. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα, ενώ στο κεντρικό πάνελ κάθισαν η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Πρόεδρος του Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλής Ξυνής, ο Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου, κ. Γιάννης Δαλέζιος, ο Προπονητής της ομάδας Γιώργος Ζαραβίνας και ο Α’ Αρχηγός Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης.

Χ. Τσιλιγκίρη: «Ο κ. Σοφοκλής Ξυνής με το όραμά του για το handball κατάφερε να έρθει σε συνεννόηση με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»

Την εκδήλωση προλόγισε η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία ανέφερε αναλυτικά τα εξής: «Να καλωσορίσω επίσημα το τμήμα Χάντμπολ στην οικογένεια του Ολυμπιακού, αν και ήδη το έχουμε καλωσορίσει μέσα στα γήπεδα και φυσικά τη μεγάλη συνεργασία που έχει γίνει με τα μεγαλύτερα εκπαιδευτήρια στην Ελλάδα, τα εκπαιδευτήρια του Ομίλου Ξυνή.

Ο κ. Σοφοκλής Ξυνής, με το όραμά του και με την προοπτική που έδωσε στο άθλημα του Χάντμπολ, μπόρεσε και κατάφερε να έρθει σε μια συνεννόηση με τον Ολυμπιακό, ούτως ώστε να μπορέσει αυτό το τμήμα να στηριχθεί.

Θεωρώ ότι πλέον  με το πάντρεμα αυτό που έχει γίνει, πέρα από την ανάπτυξη που θέλουμε σαν Ολυμπιακός στο κομμάτι του χάντμπολ, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, σίγουρα θα μπορέσουμε να αναπτυχθούμε πολύ περισσότερο σε κομμάτια της εκπαίδευσης για τα οποία θα μιλήσει ο κ. Ξυνής. Καλωσορίζω λοιπόν εκ μέρους της διοίκησης την ομάδα».

Σ. Ξυνής: «Η συνεργασία με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα φέρει το handball εκεί που ανήκει διεθνώς»

 

Ακολούθησε η τοποθέτηση του Προέδρου του Ομίλου Ξυνή, κ. Σοφοκλή Ξυνή, ο οποίος επεσήμανε: «Με μια αρμονική συνεργασία διοίκησης-παικτών κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα Ελλάδος και καταφέραμε να υλοποιηθεί η πρόταση που είχα κάνει στον πρόεδρο, κ. Μαρινάκη, πριν 3 χρόνια να μπει στο Χάντμπολ και χαριτολογώντας μου απάντησε, “να κάνουμε και το αναλαμβάνεις”. Πέρυσι, στην τελετή του πρωταθλήματος Μπάσκετ Γυναικών, του είπα ότι για να μπούμε στο Χάντμπολ, μόνο ως πρωταθλητές θα έρθουμε να συνεργαστούμε, διότι ο Ολυμπιακός μόνο με πρωταθλητές συνεργάζεται. Έτσι και το κάναμε και βρισκόμαστε εδώ, μετά από 32 χρόνια παρουσίας και επιτυχιών του Ομίλου ΞΥΝΗ στο Χάντμπολ, μαζί με τον κραταιότατο Ολυμπιακό.

Η συνεργασία αυτή με τον Ολυμπιακό, τον οποίο ευχαριστούμε ως μεγάλο σύλλογο, θα βοηθήσει και θα φέρει το χάντμπολ εκεί που ανήκει διεθνώς».

Γιάννης Δαλέζιος: «Ευχαριστώ τον Όμιλο ΞΥΝΗ που μας έδωσε τη δυνατότητα να συνεργαστούμε μαζί του, κρατώντας τις δικές μας διαδικασίες»

Ο Γενικός Αρχηγός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., κ. Γιάννης Δαλέζιος, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να βρίσκομαι σε αυτό το πάνελ και να παρουσιάζω σήμερα την ομάδα Χάντμπολ που ήταν μια από τις αρχικές μας επιθυμίες να μπορούμε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο όλα τα ομαδικά αθλήματα και στο εγχώριο πρωτάθλημα και σιγά σιγά και στην Ευρώπη.

Χαίρομαι λοιπόν που σε αυτήν την προσπάθεια ο όμιλος Ξυνή, ο οποίος είναι  ο σοβαρότερος εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα, μας έδωσε τη δυνατότητα -όχι μόνο την οικονομική- αλλά και την ελευθερία να μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί του, κρατώντας τις δικές μας διαδικασίες και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό»

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ