31 August 2017

Ο Κώστας Φραγκολιάς παίζει μπάλα στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ για καλό σκοπό

Στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ παίζει μπάλα ο Κώστας Φραγκολιάς, σε φιλανθρωπικούς αγώνες που διοργανώνει ο Τομέας Πολιτισμού και Αθλητισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με πρωτοβουλία του Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Αθλητικού Τομέα, κ. Αντώνη Γλύκα.

Μεταξύ των ποδοσφαιρικών αγώνων για καλό σκοπό που έχει συμμετάσχει ο κ. Φραγκολιάς, και ο φιλικός αγώνας κοινωνικού χαρακτήρα που έδωσαν η ομάδα των ιατρών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και η μεικτή ομάδα ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College, στις εγκαταστάσεις του STAR SPORT CLUB στη Βούλα.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για καλό σκοπό, αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και τη συνέπειά τους σε δράσεις προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Από τον αγώνα δεν έλειψαν τα πολλά γκολ, η συγκίνηση και το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των 2 ομάδων, που προσέφεραν ένα όμορφο, ψυχαγωγικό θέαμα στο πλήθος των θεατών που βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουλίου, στο γήπεδο της Βούλας.

Πριν την έναρξη του αγώνα πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις και από τις δύο ομάδες με κύπελλα και μετάλλια, ενώ το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσέφερε μία πλήρη υποτροφία σπουδών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα δόθηκε από τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας & Αθλητικού τομέα, κ. Αντώνη Γλύκα. Διαιτητές οι κ.κ. Γιαννακουδάκης, Ζάχαρης, Πιπιλίκας και Φάρος. Ο αγώνας έληξε με σκορ 7-5, υπέρ της μεικτής ομάδας ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College.

Για το Ιπποκράτειο αγωνίστηκαν οι εξής:

ΡΑΖΗΣ, ΚΟΥΛΛΙΑΣ, ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ΠΑΝΤΣΑΣ, ΜΑΝΤΖΟΥΦΑΣ, ΜΑΝΩΛΑΣ, ΚΟΥΚΟΥΜΑΦΤΣΗΣ, ΧΟΥΡΕΚ, ΝΤΟΥΝΗΣ, ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ, ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Για τη μεικτή ομάδα ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College αγωνίστηκαν οι εξής:

ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ, ΣΥΡΙΓΟΣ, ΜΕΜΑΪ, ΠΑΓΙΩΤΕΛΗΣ, ΓΑΛΗΝΑΚΗΣ, ΚΟΝΤΟΡΗΓΑΣ, ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΔΕΤΣΗΣ, ΜΠΑΚΟΣ, ΣΠΟΡΤΟΥΝΙΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ, ΗΛΙΑΣ
Οι σκόρερ για ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College: ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ (2), ΜΠΕΛΛΟΣ, ΜΕΜΑΪ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ, ΗΛΙΑΣ, ενώ για το Ιπποκράτειο: ΡΑΖΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΜΑΦΤΣΗΣ, ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΩΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ