26 October 2015

Μεγάλη συνεργασία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με το αρτιότερο fitness Center του Πειραιά: Το Arena Fitness Gym στο Πασαλιμάνι

Το γυμναστήριο ARENA FITNESS GYM στεγάζεται σε 3 ορόφους στην καρδιά του Πασαλιμανιού στον Πειραιά διανύοντας την 3η δεκαετία συνεχούς και επιτυχημένης λειτουργίας του.

Στο πλήρως ανακαινισμένο του χώρο με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και το άρτια καταρτισμένο επιστημονικά προσωπικό του, μπορεί να παρακολουθήσει τα πιο σύγχρονα προγράμματα εκγύμνασης. Με όραμα την ανάγκη για συνεχή και ποιοτική εκπαίδευση, το ARENA FITNESS GYM επιλέγει αποκλειστικά το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για πολύπλευρη συνεργασία.

Βασικός άξονας της συνεργασίας είναι η ουσιαστική εκπαίδευση των σπουδαστών είτε μέσα από την καθημερινή χρήση των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων του γυμναστηρίου, είτε μέσα από τις προγραμματισμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις, είτε μέσω επαγγελματικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων εξειδικευμένου προσωπικού του GYM προς τους σπουδαστές Φυσικοθεραπείας, Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, αλλά και της πρακτικής άσκησης που παρέχει το γυμναστήριο σε σπουδαστές και αποφοίτους όλων των ειδικοτήτων του ΙΕΚ.

Η συνεργασία περιλαμβάνει επίσης, επιδοτήσεις στα δίδακτρα σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ  σε όλα τα μέλη των γυμναστηρίων, διαγωνισμούς υποτροφιών και μοναδικά προνόμια προς τους σπουδαστές, για συμμετοχή στα προγράμματα του γυμναστηρίου.

Οι κορυφαίοι συνδέονται με τους κορυφαίους!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ