10 June 2016

Μεγάλη συνεργασία στον Τομέα Ασφάλειας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ & της Άθως Security

Η Ασφάλεια της εκπαίδευσης των σπουδαστών του τομέα Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών ήταν για το ΙΕΚ ΑΛΦΑ το έναυσμα για τη μεγάλη συνεργασία που συνήψε με την Αθως Security, η οποία από την πλευρά της μας εμπιστεύτηκε για το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχεχουμε στους μελλοντικούς αποφοίτους μας.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών υπογράφτηκε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, ως αποτέλεσμα της επιθυμίας και των δύο πλευρών για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πλαισίου υποδομών, για την εκπαίδευση εξειδικευμένων στελεχών στο χώρο της Ασφάλειας.

Στον προγραμματισμό των κοινών ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν, με αφορμή την συνεργασία αυτή, εντάσσονται δράσεις και ενέργειες οι οποίες δε θα περιορίζονται μόνο στα όρια της εκπαίδευσης, αλλά και της ενημέρωσης του κοινού μέσα από ημερίδες και διαλέξεις σχετικά με την Ασφάλεια, καθώς επίσης και για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών και των αποφοίτων του Τομέα Ασφαλείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Ο Προέδρος της Άθως Security κ. Λάμπης Τσεπλετίδης δήλωσε για τη συνεργασία:

«Από την ίδρυσή της η Άθως Security παραμένει πιστή στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες της και για το λόγο αυτό δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των συνεργατών της.

Η συνεργασία μας με το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη χαρά, καθώς γνωρίζουμε το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο των σπουδαστών και των αποφοίτων του. Είμαι πεπεισμένος ότι με αυτήν τη συνεργασία θα προκύψουν σύντομα νέα δεδομένα στο χώρο της Ασφάλειας! ».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ