26 May 2017

Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.

ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΑΛΒΑΝΟ ΣΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, Η ΟΜΑΔΑ HANDBALL ME ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ ΞΥΝΗ ΕΘΕΣΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΤΙΤΛΟΥ

Σε ένα ματς «διαφήμιση» για το handball, με πολλές ανατροπές, ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι., με πρόεδρο τον κ. Σοφοκλή Ξυνή, έθεσε τις βάσεις για να κατακτήσει τον φετινό τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος, καθώς επικράτησε 27-26 του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, στον 2ο τελικό της Handball Premier στην κατάμεστη αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο Ο.Α.Κ.Α., καταφέρνοντας να πάρει προβάδισμα 2-0 στις νίκες.

Με τη δεύτερη αυτή νίκη που πέτυχε επί του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ στους τελικούς του πρωταθλήματος, ίσως στο κορυφαίο αγωνιστικά παιχνίδι της σεζόν με ταχύτητα, φοβερά γκολ και σασπένς, ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. βρίσκεται μόλις 1 νίκη μακριά από την κατάκτηση του φετινού τίτλου!

Στο ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α., ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. είχε σε μεγάλη ημέρα τους Αλέξη Αλβανό (11 γκολ) και Γιώργο Παπακυπριανού (6 γκολ), δείχνοντας παράλληλα ψυχραιμία στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.

Ο 3ος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί το Σάββατο 27/5 στις 14:00, στην έδρα του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (αθλητικό κέντρο «ΔΑΪΣ»).

2ος τελικός νίκη

 

2ος τελικός ΙΕΚ Ξυνή Handball

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ