26 January 2017

Ημέρα Καριέρας Aegeo Spas από ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Ο Τομέας Υγείας και ο Τομέας Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν Ημέρα Καριέρας σε συνεργασία με την εταιρεία  Aegeo Spas, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, ώρα 11.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean College, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ (Εγνατία 2-4), 4ος όροφος.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν την πρώτη τους συνέντευξη, με την προοπτική της μελλοντικής απασχόλησης, από την επιχείρηση Aegeo Spas, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαχείρισης χώρων ευεξίας εντός ξενοδοχειακών μονάδων.

Η Aegeo Spas έχει αναπτύξει ισχυρές συνεργασίες με σημαντικές ξενοδοχειακές μονάδες σε όλη την επικράτεια και σε εξέχοντες τουριστικούς προορισμούς όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως, η Κέρκυρα, η Χαλκιδική, το Πόρτο Χέλι, αλλά και στο εξωτερικό, με υποκαταστήματα στο Bansko.

Την παρουσίαση της Aegeo Spas θα κάνει η κα Κυριακάκη Γιούλη (HR Manager) με στόχο να γίνουν γνωστές οι δραστηριότητες και οι συνεργασίες της εταιρείας στους σπουδαστές. Οι ειδικότητες που θα απασχοληθούν είναι εκείνες της αισθητικής και της φυσικοθεραπείας. Για τους αποφοίτους του τμήματος υπάρχουν σημαντικές προοπτικές συνεχούς εκπαίδευσης και εξέλιξης μέσα σε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

 Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 552406

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ