20 December 2016

Δωρεάν Σεμινάριο από την Sunsoft για τους σπουδαστές Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας

Στο πλαίσιο του ισχυρού δικτύου συνεργασιών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού, με στόχο την παροχή ποιοτικά ανώτερων σπουδών Τουρισμού, πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους σπουδαστές Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας από την εταιρεία Sunsoft, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στα Νότια Προάστια, Λ. Βουλιαγμένης 57.  

Το σεμινάριο με θέμα «Καλωσορίστε την ΑΜΒΡΟΣΙΑ και γνωρίστε τα μυστικά της Νο1 εφαρμογής για την Εστίαση»  φιλοξένησε ο Τομέας Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας.

Το σεμινάριο παρουσίασαν ο κ. Νίκος Παπαδημητρίου (Sales Consultant) και η κα Ράνια Μπατή (Υπεύθυνη Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας) από την εταιρεία Sunsoft, δίνοντας την ευκαιρία στους σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας:

  • να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα διαχείρισης μιας επιχείρησης εστίασης ή μιας ξενοδοχειακής μονάδας, μέσω software
  • να επιλύσουν πολλές απορίες τους, αναφορικά με θέματα της ειδικότητάς τους, ώστε να αποκτήσουν την απαραίτητη τεχνογνωσία που θα συντελέσει στην εδραίωσή τους στην αγορά εργασίας

Με 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ξενοδοχειακής βιομηχανίας και της εστίασης, η εταιρεία Sunsoft αποτελεί έναν από τους πλέον πολύτιμους συνεργάτες του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις ειδικότητες του Τομέα Τουρισμού:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 και Αγησιλάου

Τηλ.: 210 9640117

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ