23 June 2017

Βραβεύσεις, υποτροφίες σπουδών και πλήθος κόσμου στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας με τη μεικτή ομάδα ΙΕΚ ΑΛΦΑ-Mediterranean College

Παρουσία πλήθους θεατών και επισήμων, διεξήχθη o φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Ελληνικής Αστυνομίας και της μεικτής ομάδας των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College!

Με συνέπεια σε δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης, τόσο η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, όσο και οι εκπαιδευτικοί φορείς ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Mediterranean College, απέδειξαν, για άλλη μια φορά, έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και τη διάθεσή τους για στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συνανθρώπων μας, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης στην περίοδο κρίσης που διανύουμε.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Άγιαξ Ταύρου, και οι 2 ομάδες απένειμαν από κοινού τιμητική βράβευση στον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου, κ. Ανδρέα Ευθυμίου.

 Μετά το τέλος του αγώνα, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας, απένειμε τιμητικές διακρίσεις στον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Ιωάννη Γρίμμα, στον προπονητή της ομάδας, κ. Γιάννη Σιλεβίστα και στον ποδοσφαιριστή, κ. Βαγγέλη Κοτροζίνη.

Ακολούθησαν  τιμητικές διακρίσεις από την Αθλητική Ένωση Ελληνικής Αστυνομίας στον κ. Αντώνη Γλύκα, στον Γενικό Γραμματέα του ΠΣΑΠ, κ. Σταμάτη Συρίγο, καθώς σε ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού αγώνα, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ προσέφερε 2 πλήρεις υποτροφίες σπουδών: μία υποτροφία στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου και μία υποτροφία στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, προκειμένου να δοθούν σε νέους με όρεξη για μάθηση, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ