Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος αποκαλύπτει τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους σπουδαστές Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

DSC_0810

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, δωρεάν, σεμινάριο από το διεθνή ποδοσφαιριστή, πρωταθλητή Ευρώπης και προπονητή, κ. Στέλιο Γιαννακόπουλο, είχαν οι σπουδαστές των Τμημάτων Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Αθλητικής Δημοσιογραφίας και Διαιτολογίας του IEK ΑΛΦΑ Αθήνας!

Το σεμινάριο, το οποίο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων Master Class με άξονα το δίπολο «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επαγγελματικής εξειδίκευσης των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, αλλά και της πολύπλευρης κατάρτισής τους, μέσα από τη γνωριμία τους με μεγάλα ονόματα του Αθλητισμού. Όπως ήταν αναμενόμενο, άφησε τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Οι σπουδαστές Προπονητικής, Φυσικοθεραπείας, Δημοσιογραφίας και Διαιτολογίας είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από έναν άσο του είδους, αλλά και να επιμορφωθούν αναφορικά με τις μεθόδους αποκατάστασης των αθλητών από τον επί σειρά ετών Φυσικοθεραπευτή των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου, κ. Νίκο Σάκκουλη.  

 Συντονιστής του σεμιναρίου, ο Υπεύθυνος Αθλητικού Τομέα & Επικοινωνίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας, ο οποίος έχει αναλάβει την πρωτοβουλία για τα σεμινάρια Master Class «Αθλητισμός & Εκπαίδευση».   


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου

 Αθήνα Πειραιάς Γλυφάδα Θεσσαλονίκη

Τα πεδία με αστερίσκο (*) θα πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.